03 huhtikuuta 2015

Miksei Facebook näytä kaikkia kavereiden ja sivujen päivityksiä?

Facebookissa on nykyään niin paljon sisältöä, että Facebook näyttää vain suosituimmat päivitykset. Siksi moni kaverin tai sivun päivitys voi jäädä näkemättä. Näillä ohjeilla näet kaikki uudet päivitykset.

Tietokoneen nettiselaimella

Jos käytät Facebookia tietokoneen nettiselaimella, etsi aivan sivun vasemmasta yläkulmasta "Uutiset"-linkki ja pieni väkänen sen oikealta puolelta. Kun klikkaat (napsautat) väkästä, siitä avautuu valikko, josta voi valita "Suosituimmat tarinat" (joka on valittu oletusarvoisesti) tai "Viimeisimmät". Klikkaa "Viimeisimmät".


Sen jälkeen uutisvirrassa näkyy kaikki päivityset aikajärjestyksessä, uusimmasta alkaen. Uutisvirran ylälaitaan tulee teksti "Näytetään viimeisimmät tarinat". Jos muutat mielesi, voit palata suosituimpiin päivityksiin klikkaamalla linkkiä "Takaisin suosituimpiin tarinoihin".


Jos olet jonkin aikaa käyttämättä Facebookia, se saattaa palauttaa sinut automaattisesti suosituimpiin päivityksiin. Sen jälkeen tämä toimenpide täytyy valitettavasti toistaa.

Facebookin Android-sovelluksella

Jos käytät Facebookia Android-sovelluksella, avaa ensin ylälaidan viidestä välilehdestä oikeanpuoleisin, jossa on kolme päällekkäistä vaakaviivaa. Avautuvalta välilehdeltä pääsee omaan profiiliin, suosikkeihin, sivuihin, syötteisiin ym.


Vieritä alaspäin ja etsi otsikko "Syötteet". Sen alta löytyy valinta "Viimeisimmät", jolla pääsee katsomaan kaikkia päivityksiä aikajärjestyksessä.


Alla on vielä kuva "Viimeisimmät"-näkymästä.


Jos poistut tästä näkymästä tai suljet Facebook-sovelluksen tai puhelimesi (tai tablettisi), näkymä pitää avata uudestaan oikeanpuolimmaisen välilehden kautta.

Lopuksi

Facebookilla on tapana muuttaa sekä nettisivujensa että sovellustensa ulkoasua säännöllisesti. Jos et enää löydä yllä mainittuja valintoja, kirjota vaikka kommentti alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti